Ett halvårs redigering

Att fotografera är roligt och tiden går väldigt snabbt. Att redigera är inte alltid lika kul och tiden räcker inte till.

Ni vet kanske hur det är. Bränna av 7 000 exponeringar på några dagar. Ta bort 40 % av bilderna direkt i kameran. Rensa bort 60 % av de kvarvarande när de skärskådas i datorn. Återstår gör cirka en fjärdedel av de ursprungliga exponeringarna. Från dessa plockas kring hälften ut för att kanske slutligen passera nålsögat för att bli redigerade och få tillhöra de 1-2 % som blir publicerade.

Så fungerar det i vilket fall för mig när jag fotar sport. Den tidigare nämnda tidsbristen har inneburit att jag inte förrän i dag är klar med alla bilder från SM-veckan i somras. Det är på sätt och vis tur att snön håller sig borta i den här delen av landet, så att jag inte kunnat fylla på med ännu fler oredigerade sporter.

Mitt lilla projekt har nu kommit mer än halvvägs till 100. Har hittills fotograferat 53 sporter. Alla finns i portfolion om intresse för titt finns.

Inlagt 2014-01-08 19:15 | Läst 3888 ggr. | Permalink
Blir det så jättefina bilder så är det värt besväret,
Mvh
Bert-Ola
Svar från Martin Larsen 2014-01-08 22:42
Tackar för berömet.
Martin, du har verkligen fina bilder i din portfolio. Det märks verkligen att du valt dem med omsorg och behandlat dem väl. Snyggt jobbat! Ha det gott! MVH Karl
Svar från Martin Larsen 2014-01-12 22:33
Tackar och bockar =)



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?